Terese Torgersen deltok på første runde av Bli magasinjournalist-kurset og opplevde at tilværelsen som frilansjournalist endret seg radikalt på under 6 uker.
 
- Drømmen min etter fullførte journalistikkstudier i USA var å jobbe fulltid som frilansjournalist, men etter å ha prøvd meg på egen hånd, syntes jeg det så mørkt ut. Jeg gjorde nemlig alle feilene som vi lærer å unngå i kurset, forteller hun.
- Blant annet sendte jeg inn temaer i stedet for vinklinger, jeg strukturerte ikke artiklene godt nok, jeg sendte kun én pitchemail av gangen og satt og ventet på svaret som aldri kom, sier hun med et smil.

- Jeg har fått troen på at jeg kan leve av å skrive

Mer lærerikt enn 4 års studier
 
Med god hjelp fra Vivian fikk hun et helt nytt syn på hva som skulle til for å nå gjennom.
- Jeg lærte faktisk mer på dette kurset enn jeg gjorde i løpet av fire år med journalistikkstudier! Jeg hadde aldri trodd at jeg kom til å lære så mye og selge så mange artikler før kurset var over. Plutselig fikk jeg ja på samtlige av pitchene mine. Jeg har også fått øynene opp for hvor mange magasiner det går an å skrive for som jeg ikke hadde tenkt på, sier hun.
 
En smart investering
 
Terese solgte inn hele 9 artikler til ulike redaksjoner litt over midtveis i kurset - blant annet til Det Nye, Kamille, Bok og bibliotek og Vestby Nytt. Hun anbefaler alle kommende skribenter som vil selge artikler å få med seg rådene og metodene fra Bli magasinjournalist-kurset.
- Tar du dette kurset, sparer du deg selv for både tid, penger og frustrasjoner og får en fot innenfor mye raskere enn du ville gjort på egenhånd. Det er en smart investering som absolutt er verdt det, enten du vil jobbe frilans eller ønsker deg en fast jobb i bransjen, sier hun.
 
Lettfattelig og underholdende
 
Terese er begeistret for Vivian Songes måte å lære bort på.
- Vivian er den perfekte kursholder. Hun forklarer stoffet på en lettfattelig og underholdende måte og sprer energi og glede som gir motivasjon til å å satse på skrivedrømmen. Hun svarer på alt vi lurer på og tar seg tid til å forklare det man ikke forstår. Hun vil virkelig at vi skal lykkes, sier hun.